Dětský bavlněný ručník - Motýl Emanuel

99,00 Kč Sleva 100,00 Kč
199,00 Kč
  • Vylepšete svoji koupelnu dětským bavlněným ručníkem s motivem Motýla Emanuela, který kombinuje vynikající savost, neuvěřitelnou hebkost a hravý vzhled. Ideální pro školu i školku.
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Vylepšete koupelnu dětským bavlněným ručníkem Motýl Emanuel, který je ideální pro školu i školku a kombinuje vynikající savost s neuvěřitelnou hebkostí!


Ručník je vyroben ze 100% bavlny, což zaručuje jeho schopnost rychle a účinně vstřebávat vlhkost, udržovat dětskou pokožku suchou a svěží. Při každém dotyku si užijí neuvěřitelně jemný a hebký pocit, který dodává Vašim dětem maximální pohodlí.


Díky speciální vytlačované povrchové úpravě je ručník hladký a jemný na dotek, což usnadňuje odstranění nečistot a zanechává ho čistým a svěžím i po opakovaném použití. S možností praní v běžné pračce až na 60°C je jeho údržba snadná a pohodlná.


Motýl Emanuel přináší do koupelny hravý a roztomilý vzhled, který zpříjemní dětem každé použití. Bez ohledu na to, zda se jedná o školu nebo školku, tento ručník bude skvělým doplňkem pro Vaše děti. Nezapomeňte si objednat dětský bavlněný ručník Motýl Emanuel ještě dnes!

DETRUCMOTEM

Parametry

Barva
Modrá
Rozměr
37 x 65 cm
Materiál
100 % Bavlna

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)