Povlečení APEX Mikroplyš Flanel - Nina hnědá

Povlečení APEX Mikroplyš Flanel - Nina hnědá

749,00 Kč
  • Sametově hladké, luxusní mikroplyšové povlečení Nina v elegantní hnědé barvě je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají spojení pohodlí a stylu ve spánku. Jeho bohatý odstín a moderní dezén okouzlí každou ložnici.
Počet
Na skladě

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Sametově hladké, luxusní mikroplyšové povlečení Nina v elegantní hnědé barvě je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají spojení pohodlí a stylu ve své ložnici. Jeho trendy odstín a moderní dezén okouzlí každý interiér. S tímto povlečením zažijete výjimečný komfort a dokonalou estetiku. Dlouhodobý bestseller mezi ložním povlečením, využívající vlastnosti nejjemnějších mikrovláken. Tato kvalitní povlečení je mimořádně hebké, odolné vůči vypadávání chloupků a mačkání. Dále je rychleschnoucí a nemusí se žehlit. Vřele doporučujeme pro alergiky a astmatiky.

Pro milovníky francouzského luxusu nabízíme povlečení s tímto dezénem ve variantě Francouzského povlečení. Tento dezén je také dostupný ve standardním rozměru a prodloužené variantě.

2000LPFL27

Parametry

Rozměr polštáře
70 x 90 cm
Charakter uzávěru
Zipový
Barva
Hnědá
Rozměr přikrývky
140 x 200 cm
Materiál
100 % Polyester Microflanel – počesané

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)