Opěrný polštář APEX - 80/50/20 - RELAX - Modrý pruh

599,00 Kč
  • Opěrný polštář APEX Relax s modrým pruhem nabízí pohodlné sezení, správnou oporu páteře a možnost vydatného odpočinku!

Tento balíček obsahuje

Dekorační látka MODRÝ PRUH - šíře 140 cm - 1m
89,00 Kč
x 1
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Užijte si dokonalou pohodu a relaxaci s opěrným polštářem APEX Relax s elegantním modrým pruhem. Tento polštář je navržen tak, aby vám poskytl maximální pohodlí při čtení knihy, sledování oblíbeného pořadu nebo prostě jen odpočinku před televizí.

Je také ideální volbou pro ty, kdo si rádi dopřávají snídani do postele. Díky svému dokonale tvrdému a tvarovanému designu poskytuje optimální podporu páteři a správné držení těla. Už nebudete muset trpět nepohodlím způsobeným špatným držením a nepříjemným tlakem na záda.

Opěrný polštář APEX Relax vám také umožní vydatný odpočinek při dlouhodobém ležení. Ať už se jedná o relaxaci v posteli nebo na pohovce, tento polštář vám poskytne potřebnou oporu a pohodlí.

Přineste si do svého domova luxus a pohodlí s opěrným polštářem APEX Relax s modrým pruhem. Užijte si dokonalé pohodlí a podporu páteře, ať už jste vzhůru nebo vleže. Objednejte si svůj polštář ještě dnes a připravte se na bezstarostné chvíle relaxace.

Je důležité si uvědomit, že každý polštář APEX Relax je vyráběn na objednávku, aby vám mohl poskytnout skutečně kvalitní produkt. Z tohoto důvodu se může objevit zdržení při expedici vaší objednávky.

OPPOLREL04

Parametry

Barva
Modrá
Rozměr
80 x 50 x 20 cm
Materiál potahu
80% Bavlna, 20% Polyester
Materiál výplně
100 % Polyuretan

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)