Francouzské povlečení APEX Mikroplyš Flanel - Kirsty ostružinová

1 199,00 Kč
  • Užijte si pocit vyhřáté postele hned po zalehnutí díky mikroplyšovému povlečení Apex z řady Microdream Flanel! Nyní v kouzelném vínovém dezénu a variantě s francouzskou dvoudekou, pod kterou se vejde celá rodina.
Počet
Na skladě

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Toto vínové povlečení se společnou dvoudekou přináší dokonalou kombinaci stylu a pohodlí do Vaší ložnice. Vyrobeno je z kvalitních materiálů, nabízí pohodlný spánek pro Vás i Vašeho partnera. Vynikající vínová barva dodává povlečení sofistikovaný vzhled, který je skvělým doplňkem pro každou ložnici. Ať už relaxujete po náročném dni nebo se probouzíte k novému dni, toto povlečení se společnou dvoudekou Vám poskytne dokonalou pohodu pro maximální odpočinek a regeneraci.

Díky vlastnostem těch nejjemnějších mikrovláken je povlečení ještě hebčí, nepouští chloupky a nežmolkuje se. Také je stálobarevné a rychleschnoucí, nemusí se žehlit a v porovnání s klasickou bavlnou má mnohonásobně vyšší životnost. Také je nealergizující, což ocení zejména alergici.

2000LPFL02FR

Parametry

Rozměr polštáře
70 x 90 cm
Charakter uzávěru
Zipový
Barva
Červená
Rozměr přikrývky
200 x 220 cm
Obsahuje
1 x povlak na přikrývku, 2 x povlak na polštář
Materiál
100 % Polyester Microflanel – počesané

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)