Set 6 ks bavlněných pánských kapesníků MILETA s proužkem

249,00 Kč
  • Tento set bavlněných pánských kapesníků je ideálním doplňkem pro každého pána, kteří ocení nejen praktičnost, ale také designovou zajímavost díky úzkému proužku. Kapesníky jsou vyrobeny z kvalitní bavlny, která zaručuje pohodlí a hygienický komfort.
Varianta
Počet
Skladem

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Set 6 ks bavlněných pánských kapesníků je praktickým a stylovým doplňkem pro každého pána. Kapesníky jsou vyrobeny z kvalitní bavlny, která je měkká na dotek a příjemná na nošení. Pánské kapesníky MILETA jsou navíc vybaveny proužkem, který zajišťuje jejich snadné skladování a uspořádání v kapse.

Díky setu 6 kusů máte vždy k dispozici čistý a hygienický kapesník, který je ideální na každodenní použití. Pánské kapesníky MILETA s proužkem jsou k dispozici v různých barvách, takže si můžete vybrat ten správný styl pro sebe, nebo je můžete darovat jako skvělý dárek pro vaše blízké. Vyzkoušejte Set 6 ks bavlněných pánských kapesníků MILETA s proužkem a oceníte jejich praktičnost a kvalitu.

BQAVKAPMIL01

Parametry

Barva
Mix
Rozměr
40 x 40 cm
Materiál
100 % Bavlna

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)