Bavlněné povlečení APEX Exclusive - Cihla pruh - 7058

Bavlněné povlečení APEX Exclusive - Cihla pruh - 7058

499,00 Kč
  • Naše exkluzivní bavlněné povlečení z řady Exclusive spojuje sametovou jemnost s odolným potiskem pruhů a cihlovými doplňky, nabízí skvělou termoregulaci a zaručuje dlouhotrvající eleganci ve Vaší ložnici.  
Počet
Na skladě

  Doprava a platba

Podívejte se, jak Vám objednávku můžeme doručit a jaké máte možnosti platby!

  Bezpečný nákup

Platby na našem eshopu jsou 100% bezpečné a Vaše údaje jsou u nás v bezpečí!

  Nehodící se zboží nám vraťte

Nepoužité zboží můžete klidně vrátit do 14 dnů bez udání důvodu!

Exkluzivní bavlněné povlečení se vzorem pruhů a cihlovým laděním

Sametová jemnost a nekompromisní elegance - to jsou hlavní atributy našeho exkluzivního bavlněného povlečení se vzorem pruhů a doplňky v cihlovém provedení. Z řady Exclusive přinášíme povlečení, které pohladí vaši pokožku díky hebkosti upředených přízí, přirovnávané k sametu.

Díky použití reakčních barev zůstane vzor stále živý a nevybledne ani po častém praní. Toto povlečení je vytvořeno s láskou k detailu a s cílem poskytnout vám nejen vizuální lahůdku, ale i dlouhodobou kvalitu.

Přírodní materiál, ze kterého je povlečení vyrobeno, nabízí skvělé termoregulační vlastnosti, umožňující jeho použití v každém ročním období. Ponořte se do luxusu, který dokáže oživit váš spánek a přidat do vaší ložnice nádech elegance a sofistikace. Objednejte si naše exkluzivní bavlněné povlečení ještě dnes a dopřejte svému spánku to nejlepší.

4000LPBA32

Parametry

Rozměr polštáře
70 x 90 cm
Charakter uzávěru
Zipový
Barva
Oranžová
Rozměr přikrývky
140 x 200 cm
Materiál
100 % Bavlna

Ke stažení

Péče o naše produkty

Zde najdete všechny podstatné informace o tom, jak se o naše produkty starat, abyste zajistili maximální životnost našich výrobků.

Ke stažení (551.68k)